Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben bármilyen kérdése van keressen minket bizalommal írjon nekünk e-mail címünkre vagy hívjon minket telefonon. 

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy Facebook oldalunkon a Messenger üzeneteket ritkábban olvassuk, így a gyors válasz érdekében mindenképpen e-mailben vagy telefonon vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Nyitva:

Hétfő - ZÁRVA

Kedd - Csütörtök

  • bankjegy váltás: 10:00 - 17:00
  • érme váltás: 10:00 - 16:00

Péntek 

  • bankjegy váltás 10:00 - 17:00
  • érme váltás 10:00 - 14:00

Szombat - Vasárnap

  • Csak bankjegy váltás! 10:00 - 17:00

Látogasson meg:

1064. Budapest, Izabella utca 69.

Lépjen velünk kapcsolatba:

tichikft@gmail.com

+36-70-520-0222 

 +36 (1) 331--2904

Megközelítés különböző irányokból

Numizmatikai boltunk Budapest VI. kerületében (Terézváros) a Izabella utca 69. szám alatt található.

Irodánk központi fekvésének köszönhetően tömegközlekedési eszközökkel és gépjárművel is könnyen megközelíthető.

Ha a Millenniumi Földalatti Vasúttal (1. metró, sárga földalatti) utazik, akkor a Vörösmarty utcai megállónál kell leszállnia és a Hősök tere irányába sétálnia az első útkereszteződésig. Itt keresztezi az Izabella utca az Andrássy utat. Ha balra fordul, akkor irodánkat az első keresztutca (Aradi utca) után találja.

Ha a Keleti pályaudvarról, a Kerepesi út felöli kijárattól induló 73-as, vagy 76-os trolibusszal utazik, akkor az Andrássy út megállónál kell leszállnia, és az Andrássy utat keresztezve a trolibuszok útvonalát követve gyalogolnia kell egy sarkot. Ha a 76-os trolibusszal a Jászai Mari tér felől, vagy a 73-as trolibusszal az Arany János utca felől érkezik, akkor is az Andrássy út megállónál leszállva pár méterre megtalálja irodánkat.

Ha a Nagykörúton közlekedő villamosokról az Oktogonnál leszáll, akkor a millenniumi földalattival (1-es metró) a Vörösmarty utcáig kell utaznia (1 megálló), majd az Andrássy úton az első keresztutcáig gyalogolnia. Így eléri az Izabella utcát, amelybe bekanyarodva, az Aradi utca után érheti el irodánkat.