Ha a valutájából régi pénz lett, ha sok a fém aprója vagy egzotikus pénzei maradtak meg. Mi segítünk. Keresse a Medvét!

Fontos aktualitások:


Égett, sérült, régi bankjegyek és érmék vétele.

30 éve Budapesten, egyedüliként Magyarországon

Látogasson el profilunkra ,  mert hasznos információkat találhat jogszabályokról, bankjegykivonásokról, értéktelen pénzekről és ezekkel történő visszaélésekről.

 

 

A következő valuták végleg megszűntek és értéktelenné váltak: argentin australes, bolíviai pezó, bosnyák dinár, brazil cruzado, cruzeiro és cruzeiro reais, ciprusi font, görög drachma és lepta,csehszlovák korona, ecuadori sucre, finn márka, francia frank, horvát dinár, jugoszláv dinár, máltai líra (font), perui inti, szovjet rubel, ukrán karbovanec, zairei zaire, venezuelai bolivár és bolivár fuerte. Az olasz líra beválthatatlan.

NUMIZMATIKAI BOLTUNK MEGVESZI A VALUTAKÉNT MÁR ÉRVÉNYTELEN BANKJEGYEKET ÉS ÉRMÉKET IS.

 facebook-messenger üzenetekre nem válaszolunk!! Hívjon telefonon vagy küldjön smst vagy írjon e-mailt a tichikft@gmail.com címre.

 Kínában, Koreában, Vietnámban, kínaiak lakta egyéb ázsiai országokban készítenek halotti pénzt (hell banknotes), amit temetéskor elégetnek, hogy a halottnak legyen a túlvilágon pénze. Sajnos ezek e világon nem érnek semmit.

A harmadik világ pénzei általában töredékét érik azoknak az árfolyamoknak, amit a neten talál. Ezért ismeretlen pénzt ne fogadjon el!